Termeni și condiții de utilizare

1.    DISPOZIŢII GENERALE

            Raporturile comerciale dintre clienţi şi societatea comercială PVL FASHION ALN SRL, prin intermediul magazinului online www.pavell.ro, sunt reglementate de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 34 din 2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative.

            Prin prezentul document sunt puse la dispoziţia terţilor utilizatori condiţiile de vânzare a tuturor produselor din magazinul online www.pavell.ro, operat de SC PVL FASHION ALN SRL (denumită în continuare „PVL FASHION ALN”), societate comercială cu sediul în Piteşti, str. Crinului, nr. 32, bl. D29, sc. C, ap. 4, jud. Argeş, înmatriculată la ONRC Argeş sub nr. J3/822/2016, CUI 36004828.

            Utilizarea site-ului (accesul, navigarea, cumpărarea produselor de pe acest site, etc) constituie acordul implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate, cu toate consecinţele ce decurg din acestea.

Utilizatorii vor avea acces permanent la clauzele cuprinse în termeni şi condiţii, iar potenţialii clienţi nu vor putea plasa comenzi fără a lua la cunoştinţă de termenii şi condiţiile magazinului www.pavell.ro.

PVL FASHION ALN  îşi rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afişare care pot surveni în urma unor greşeli de redactare, lipsă de acurateţe sau erori ale produselor software, fără a anunţa în prealabil persoanele care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”.

De asemenea, PVL FASHION ALN îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.pavell.ro, în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Prezentele clauze nu se aplică şi paginilor de internet la care se face referire sau trimitere în site–ul www.pavell.ro, iar PVL FASHION ALN nu este răspunzătoare de conţinutul acestor site–uri aparţinând unor terţe persoane. Prezentarea unor linkuri de internet aparţinând unor terți se poate face în scop informativ sau publicitar.


2.    PRODUSELE

 

PVL FASHION ALN poate publica pe site informaţii despre produse, servicii şi/sau promoţii practicate de către acesta sau de către oricare alt terţ cu care PVL FASHION ALN are încheiate contracte de parteneriat şi în limita stocului disponibil.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.pavell.ro sunt noi, sunt proprietatea PVL FASHION ALN, şi provin de la producători şi comercianţi români.

Fără excepţie, în momentul livrării, produsele sunt însoţite de documentele fiscale prevăzute de legislaţia în vigoare.

Produsele sunt comercializate numai cu respectarea „termenilor şi condiţiilor”, precum şi în limita stocului disponibil, iar pe cale de consecință, nu suntem răspunzători pentru comenzile nelivrate pe fondul epuizării stocurilor. Pentru a evita astfel de neplăceri, epuizările de stocuri vor fi aduse cu celeritate la cunoştinţa clienţilor/potenţialilor clienţi.

Conţinutul site–ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietatea PVL FASHION ALN şi a partenerilor săi.

Nu suntem responsabili pentru posibilele diferenţe de culori între cele afişate de monitorul/display-ul dumneavoastră, imaginea produselor prezentate pe site şi produsul în sine, fizic.

De asemenea, nu suntem responsabili pentru posibilele neconcordanţe legate de măsura/dimensiunea produselor, generate de particularităţi ale acestora.

Produsele prezentate au TVA (19%) şi nu includ cheltuielile / taxele de livrare.

 

3. GARANȚIA PRODUSELOR

            Pentru produsele achiziționate din magazinul online pavell.ro se asigură garanție timp de 30 de zile calendaristice.

            Pentru a beneficia de garanție, Clientul are următoarele obligații:

            - produsul a fost cumpărat de la pavell.roși folosit numai în scopul pentru care a fost conceput;

            - să respecte instrucțiunile de folosire și să utilizeze produsul conform instrucțiunilor impuse de producător;

            - să păstreze documentul fiscal cu care a cumpărat produsul.

            Locul prezentării pentru a putea beneficia de garanție este adresa sediului nostru social. În afara cazului în care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

            Cauze de pierdere a garanției:

            - modificări ale produsului;

            - deteriorarea produsă ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de utilizare, spălare și îngrijire prevăzute de etichetă.

            Pavell.ro nu oferă garanții Clienților:

            - în cazul în care produsul achiziționat nu este potrivit cerințelor sau așteptărilor Clienților;

            - după expirarea perioadei pentru care Vânzătorul oferă garanție produsului.

            Toate celelalte prevederi cuprinse în legislația în vigoare, referitoare la garantarea produselor vândute, sunt valabile. Drepturile Clienților sunt cele prevăzute în legislația în domeniu. Garanția nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

 


            4.    LIVRAREA PRODUSELOR

Important:

Pentru a alege mărimea produsului potrivită dumneavoastră, vă sfătuim să consultați tabelul de mărimi. Dacă nu sunteți sigură ce mărime purtați, vă rugăm să vă măsurați cu centimetrul conform indicațiilor operatorilor noștri și să luați în considerare sfaturile acestora în indicarea măsurii care vi se potrivește.

Dacă operatorul apreciază că mărimea pe care o doriți nu vi se potrivește, ne rezervăm dreptul de a nu vă livra produsul pe care îl solicitați, în pofida oricăror insistențe ale dumneavoastră. De exemplu, dacă informațiile furnizate de dumneavoastră indică că purtați mărimea 40, fiți sigură că niciodată nu vi se va potrivi o rochie mărimea 38, existând riscul să o deteriorați atunci când încercați să o probați.

            Livrarea se face în termen de până la 5 zile lucrătoare de la preluarea comenzii dumneavoastră, prin curierat rapid. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

În cazul în care comanda poate suferi întârzieri de livrare, cumpărătorul va fi anunțat prin e-mail,  caz în care, acesta din urmă poate renunța în scris la comandă.

În situația în care renunțați la comandă, iar plata a fost efectuată înainte de data livrării produsului/produselor comandat(e), sumele plătite vor fi rambursate în totalitate conform legii, nu mai târziu de 7 zile de la data în care am fost informaţi de decizia dumneavostră de retragere.

Transport gratuit la comenzile peste 300 lei!

PVL FASHION ALN nu stabilește costurile de transport și nu înregistrează venituri din aceste sume.

Pentru ore și/sau zile preferențiale, și/sau alte puncte de reper, vă rugam sa le menționați la rubrica de observații, înainte de finalizarea comenzii. Cerințele suplimentare vor putea fi onorate în funcție de disponibilitatea și programul serviciilor de curierat.

Pentru comenzile expediate în afara României - costurile expediției vor fi suportate de client indiferent de valoarea comenzii și vor fi comunicate telefonic sau prin e-mail pentru confirmare înainte de realizarea expediției. Durata expediției va depinde în aceste situații de firma de curierat care realizează livrarea.

PVL FASHION ALN își rezervă dreptul de a selecta clienții, adică de a nu colabora sau de a nu prelua comenzi de la persoanele care manifestă comportament și limbaj neadecvat (nepoliticos, agresiv, licențios, etc.) , sau care au în istoricul comenzilor livrări refuzate, fără motive întemeiate.

Valoarea maximă a daunelor care pot fi plătite de PVL FASHION ALN către orice client în cazul nelivrării produselor comandate este valoarea sumei încasate de societate de la acel client.


5.    PLATA

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Plata se poate face:

-  în numerar, la livrare (sistem ramburs);

-  prin bancă, situaţie în care un reprezentant al PVL FASHION ALN se va ocupa de toate detaliile (factura proformă, confirmare plată etc.). Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul nostru. Confirmarea plăţii poate dura până la 48 de ore, în funcţie de procesarea tranzacţiei între băncile implicate.

- online cu card bancar

 

6.    POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Societatea comercială PVL FASHION ALN SRL este în procedură de înregistrare și avizare ca operator de date cu caracter personal de către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, depunând notificarea on-line, cu nr . de înregistrare în registrul electronic de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal 0017205  din 15.07.2016

De asemenea, în data de 21.07.2016, a fost returnată cu confirmarea de primire de către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, „Notificarea pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru operatorul  PVL FASHION ALN SRL.

Potrivit dispoziţiilor Legii nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificată şi completată, şi ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, PVL FASHION ALN are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră ori altă persoană.

Societatea noastră colectează datele dumneavoastră personale în scopul plasării de comenzi, facturării şi comunicării de mesaje publicitare şi informative despre activitatea PVL FASHION ALN.

Vă aducem la cunoştinţă faptul că nu sunteţi obligaţi prin accesarea www.pavell.ro să ne furnizaţi datele dumneavoastră personale, însă, fără acestea, vom fi în imposibilitatea efectuării tranzacţiei prin intermediul site-ului nostru.

PVL FASHION ALN nu încurajează şi promovează SPAM-ul, nu furnizează datele dumneavoastră de contact unor terţi, adică nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

PVL FASHION ALN nu se face responsabilă pentru neglijenţa utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

De asemenea, PVL FASHION ALN nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieşte site-ul nostru, sau acţiunilor unor terţe persoane.

Conform Legii nr.677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Astfel, utilizatorii au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea acestora din baza de date a www.pavell.ro.

Pentru a şterge din baza noastră de date informaţiile furnizate de dumneavoastră vă rugăm să ne solicitaţi acest lucru în scris pe e-mail la office@pavell.ro, sau prin poştă, la adresa sediului social al societăţii PVL FASHION ALN SRL, din Piteşti, str. Crinului, nr. 32, bl. D29, sc. C, ap.4, jud. Argeş. 

7.    ÎNREGISTRAREA CA MEMBRU ŞI PLASAREA COMENZILOR

Înregistrarea ca membru se face prin crearea unui cont, format dintr-o adresă de e-mail şi o parolă, care permit unui singur utilizator accesul la zone restricţionate ale site-ului, prin care se face accesul la produsele oferite.

Comenzile se pot efectua pe site-ul nostru online sau telefonic:

a)    Comenzile online

Orice persoană interesată poate plasa comenzi procedând la completarea formularului de comandă din secţiunea specială.

Această metodă este de preferat în contextul în care aveţi acces permanent la efectuarea unei asemenea comenzi, programul de plasare fiind non – stop. Înregistrarea fiecărei persoane se va face utilizând datele solicitate, în mod corect şi valid, completând toate câmpurile obligatorii.

Înainte să apese pe butonul „FINALIZARE COMANDĂ”, utilizatorii sunt rugaţi să verifice cu atenţie produsele şi cantităţile afişate în coşul de cumpărături.

b)    Comenzile telefonice

Pentru comenzi telefonice, se va suna la numărul de telefon 0786.780066, urmând ca un consultant al societăţii PVL FASHION ALN SRL să vă preia comanda.

Comenzile telefonice se pot plasa de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, comunicând operatorului nostru toate datele solicitate, în mod corect şi valid.

În timpul discuției telefonice, operatorul nostru va proceda la crearea unui cont pentru dumneavoastră și completarea formularului de comandă din secțiunea specială.

În situaţia în care considerăm că la plasarea comenzilor online sau telefonice utilizatori nu au comunicat în mod corect datele solicitate, www.pavell.ro îşi rezervă dreptul de a bloca accesul acestora la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

În urma plasării comenzii online sau telefonice, www.pavell.ro va genera un    e–mail de confirmare a acesteia pe adresa de e–mail indicata de client, conform căreia comanda va fi verificată şi urmează să intre în procesul de livrare.

Termenul de livrare a produselor se calculează începând cu prima zi lucrătoare de la momentul finalizării comenzii.

 

8.    RETURNAREA PRODUSELOR

            Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34 din 2014, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterala a contractului se poate face în termen de 14 zile de la primirea produsului și este aplicabila doar consumatorilor clienți persoane fizice care au achiziționat produsul la distanță respectând condițiile OG 34/2014.

            Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor și, tot în 14 zile, în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a ultimului produs.

            Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând modelul de retragere alăturat (click aici).

            Salvați formularul de retur pe calculator, completați câmpurile necesare, salvați apoi cu datele inserate și expediați-l pe adresa vanzari@pavell.ro

            Vă vom transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

            Trimiterea formularului de retur pe email se face înaintea trimiterii coletului cu produsul returnat.

            Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

            Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, mai puțin costurile de expediție pe care le veți suporta integral.

            Sumele primite de la dumneavoastră vor fi rambursate în termen de până la 7 zile de la data primirii de către societatea noastră a produsului pe care dumneavoastră l-ați refuzat.

            Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări

            Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă la adresa sediului social al societății noastre din Pitești, str. Crinului, nr. 32, bl. D29, sc. C, ap. 4, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

            Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor (taxa de transport pentru returnarea produsului către www.pavell.ro + taxa de transport pentru trimiterea produsului schimbat către client) mai puțin în situațiile în care aceasta se produce din culpa noastră (de exemplu: v-am livrat un alt produs, o altă mărime, culoare etc, din cele solicitate de dumneavoastră), în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate.

            În situațiile în care returnarea produselor se face din culpa societății noastre, dar dumneavoastră ați ales o modalitate de livrare mai scumpă decât cea propusă de noi, veți suporta costurile suplimentare de expediție.

            Produsul returnat trebuie să fie în starea în care a fost primit, fără a fi deteriorat sau purtat, însoțit de etichetele originale și factura în original (în cazul comenzilor cu un singur produs), pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia.

            În cazul comenzilor cu mai multe produse, puteți atașa o copie după factură.
            Orice semn de uzură existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.

            Nu vom accepta niciodată să ne fie returnate produse purtate care prezintă urme de murdărie, miros de transpirației, fum, deodorant, etc.

            Apreciem că actuala formă a legii poate crea comercianților din mediul online prejudicii importante prin faptul că nu îngrădește clienților de rea credință posibilitatea returnării produselor pe care le-au deteriorat sau purtat.

            În context, ne vom adresa instanțelor judecătorești împotriva oricăror abuzuri ale clienților de rea credință ce pot genera prejudicii societății noastre, cu toate consecințele care decurg din acestea.

            Clientul este obligat să notifice PVL FASHION ALN SRLîn scris, prin e-mail,  intenția sa de a înlocui, produsele achiziționate, în termen de 14 zile de la primirea acestora.
            Produsele livrate greșit, coletele care prezintă deteriorări severe, si/sau produsele cu defect de fabricație pot fi returnate în termen de 14 zile de la data primirii. Orice mențiuni cu privire la integritatea coletului se fac în ziua primirii acestuia, sau dacă coletul a fost primit după încetarea programului de lucru al PVL FASHION ALN SRL, până la finele următoarei zi lucrătoare. Orice reclamații ulterioare sunt nule. În acest caz ne asumam responsabilitatea și vă înlocuim produsul cu unul identic (model, mărime, culoare), suportând taxele pentru returnare/re-expediere.
            În situația în care, cumpărătorul solicită în schimb o altă mărime, culoare, model, atunci acesta este obligat să suporte cheltuielile de returnare/re-expediere.
            Cumpărătorul este responsabil pentru deteriorarea și /sau pierderea produsului în urma transportului de schimb sau de returnare către PVL FASHION ALN SRL.
            Produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil.